PriNc3sS BiRu

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani, Katakanlah aku berlindung dengan Allah pemelihara manusia, Raja yang menguasai sekalian manusia, Tuhan sekalian manusia, Daripada bisikan syaitan yang bersembunyi, Yang membisikkan kejahatan ke dalam dada dan hati manusia, Daripada bangsa-bangsa jin dan manusia... ~ ShaRinG iS cAriNg ~ pregnancy

tension!!!!!
harga surfing guna modem STARONE dah tukar plannya.... dah xmurah lagi..dah habis tempoh harga promosi selama 3 bulan!!!! menci2.... harga 1jam browsing lebih mahal dari kat cc...DOUBLE pulak tu!!!! sama je guna plan VOLUME or TIME......dua-dua mahal sampai double.... bayangkan ade member tumpang guna nk wat kerja kena berapa caj nyer????!!!! Rp17k selama 2 jam tau.... wow.... i'll do sumtin ngn starone ni.... nak reg billing lah..maybe better kot.... huhuhuuuu......

aSSALAMMUALAIKUM....

ni emel yg cuba ku kirimkn ke penulis novel tsbt... sj nk paste kt cni jgk!!! :)


salam alayk...
saya anna...sy baru start baca novel awak... impressive!!! saya syg novel ni... n jatuh cinta pd 5tahun 5bulan...
ia santai n seperti saya berada di dalamnya...
ngeeee...
memula g kdai POPULAR, mcari2 novel baru, tapi sayang terlalu banyak penulis baru...mcm xyakin je nk pilih.. then go to rental bookshop....ternyata banyak yang sama ngn kat POPULAR... hampa... tapi sy cuba tny owner tu ape yg baru n best2... dia pun start promote... salah 1, 5tahun 5bulan... sy tny, 'sedap ke'? best katanya n tntg medic student kat o.sea... senyumn sy lebar tb2...koz sy memg minat ngn cite2 medic student or student2 kat o.sea ni....koz im oso kat o.sea.... then sy pertikaikn HLOVATE... best ke karangan dia ni? nm mcm bkn malay je... olahan bhsa dia ni ok ke? tnyata dia malay girl...(menurut owner tu la)... terus grab that book!!! rembat 2 lagi buku lain...(wat bekalan balik U nnt)... ngeeee.... :) sy tny bout aa+bb....(lupa judul yg btl) kat owner tu dia ckp rent out... xpe la...test 1 dulu... then dia promote kopi susu (ape ntah nm buku tu) n surat ungu (same, lupa jgk nm pnjgnye).... da kat umh tgk buku ni ade blog la n emel n isi cite ade tntg enovel....(wow!!! i love it).... kbtln blm pun sbln sy create my blog, jd tgh musim2 ghairah nk posting blog je kejenye...n musim timba ilmu dr blog2 yg lain.... luaskan pbacaan n ilmu...
n sy try open RADHA n lain2... test tgk wujud x... yach....that's it... btl2 wujud... tp syg sy xreti nk start baca enovel... camne nk start baca dr awl koz sy tgk sume dah smp page jauh kebelakang... nilah dia point sy emel awak... awak bole tlg ajar kan cr easier nk baca enovel ni... huhuhu.... plez....
k, i waiting ur reply dear....
luv u!!!! (tingat kat jebat n along....mcm indah je)

Assalammualaikum....

Huuhhhh.....keluhan berat ku lepaskan....(berat sgt ke ek?)
may....maybe no maybe yes.... :P huhuhuhuhu.....
dah mcm org xbetul pun ada ni... tp dlm hatiku hny TUHAN sj yg tau...
suka duka, perit jerih...tawa tangis ku.... huhuhuhuhuhu

detik demi detik...hari berganti hari...minggu terus berlalu... masih ade lagi beberapa hari+minggu+bulan.... utk ku ganti status diri ini.... persiapan demi persiapan dibuat... hiasan sket2 terhasil jua... booking sana sini...dah settle time utk survey2 mcm dulu..ni dah time membooking segala2 nye.. makn mnm tetamu, doorgift, pelaminan, baju, pemilihan bajet utk fotografer lg, tok kadi, grup kompang.... perggghhhhhh.... cape' deyh... blm pk HIV test lg, urus mcm2 surat lg.... aduhhh..... sakit palo den ni....
nk pk GIGI org lg... mn nk cr patient ek.... $ kua mcm air je sjk co-ass ni.... sebulan x < dr 3juta.... boleh gile mcmni lama2 tau...
nk cepat2 dpt gelaran DR. ..... senang sket...dah xpk duit kuliah or sewaktu dgn nya lg!!! pk nk keje, berbakti ngn agama,bangsa & negara je.... (cet, poyos jer!!!!) :) nk byr hutang negara xpk plak kan... hahahah.... aduhhh...beratnyer tggungjwb akn dtg.... YA ALLAH YA TUHANKU... KAU rgnknlah beban hambaMu ini... permudahkanlah segala yg kulakukan.... murahkan rejeki ku.... aminnnnn.....

I need patients for tooth extraction....
sape ade skit gg, gg b'lobang yg besar, gg yg goyang..... atau gg geraham paling belakang (wisdom tooth) yg tumbuh senget (impacted / imbedded).... i need it... for complete kan my cases in oral surgery & maxillofacial department....
CALO!!!! CALO!!!! dan CALO lagi.... lagi2 CALO!!!! cape' deyh....
habehkn $ je.... huwaaaaa..... DUGAAN.... insyaallah ni lah petunjuk bhw nnt saya akan mendapat imbalan yg setimpal, malah lebey besar dan baik dgn ape yg dah saya korbankan skrg.... insyaallah.....!!!! MAKCIK KAYO!!! :)

Assalamualaikum...
huh...dah lm ek x isi blog ni...kdg ade gak view je...tp bile nk post xtau nk CURHAT ape....tp sbnrnya byk je nk nak di input kat blog ni.... suka duka ku sebulan ni....
lama tu, x ku penuhi ruangan ni.... ada gud news, bad news..... ade sumthing new, sumthing lost.... mcm2 lagi yg dah terjadi padaku selama x ku isi ruangan indah ni.... my feeling dah jd macam ribut...tu yg confuse je bile nk letak post ni..... wat do u think....either write first in word then copy to blog, or directly write in here?????
saving sket x?(time n pulsa???) *sigh*
aaaiiiihhhhhh...... (hembusan yg panjang)........ seperti lelah sgt je menghadapi hidup sebagai mahasiswa, kekasih, sahabat & anak ni.... actually, gampang je... tp mgkin management dr diriku sndri yg salah.... mcmn ye nk muhasabah diri sndri???? hurmmm.... n satu lagi hambatanku bila nk tulis blog...ade je yg panggil, nk borak lah, lepak2 lah.... cane nk curhat mcmni dlm blog ni...terbang sume idea2ku.... adusss.....
ok lah, stop here...next time smbung coleteh lg....
urm skrg ni MODE E-NOVEL dtg lagi.... tp bz jgk mggu ni...
nak settle kerja2 yg tertangguh sekian lama (cari pasal sndir, sape suruh???!!! PEMALAS btl lah...) hehehe...tu sume kena ada inspirasi, baru bole blah kot!!! ehhehehe.... wow....bile dipikir2 balik agenda mggu ni smp mggu depan full book ni.... *sigh* huhuhuuhuhu.... lu tanggung lah sendiri....

Dalam hidup..
Cinta boleh datang dan pergi..
Ketawa kerananya..
Senyum kerananya..
Menangis kerananya... Sakit..
Bermula dengan persabahatan..
Segelintir pula cuma sedar bila ia hilang..
Semata-mata untuk rasa dihargai..
Ada yang percaya cintanya untuk selamanya..
For some of us finally realize..
That life is not a fairytale..
They need to start over..
Demi sebuah impian.
Tak salah untuk kita kuat..
Bilamana hati kita rapuh menghadapi realiti..
Tangis.. Tangis sebuah kurnia..
Tapi jangan biarkan hati kita terus rebah..
Sejauh mana kita kenal hati budi seseorang..
Kita tak boleh buat penilaian..
In life, you have to learn to let out and keep moving on..
The more u wait, the more time u've waste..
Bermula dengan hati, angan dan mimpi
Sebesar mana pun kedudukan kita
Segagah prinsip mampu goyah
Because of love.. because we human beings..
Mudah lemas bila cintanya lemah
Kita harus kuatkan hati
Percayakan naluri.. Just admit it..
Lafazkan cintaku mahukan dia..
As for me
Hanya tuhan yang tahu bagaimana pengakhiran hidup saya..
Tapi saya tahu apa permulaan cinta..
Terpulang pada kita untuk buah pilihan
Whether we lose or win..
And I choose to win!!!

~~knOW bOuT mE~~

Foto saya
Ampang, Malaysia
Saya adalah seorang anak daripada kedua ibu bapa saya....Saya adalah seorang isteri kepada seseorang.... :)Saya kini bakal bergelar MAMA kepada bayi yg saya kandung ini.... saya bahagia!!!! Saya juga seorang mahasiswi U terkemuka di SUMUT....Saya juga seorang yang akan bergelar DOKTOR GIGI....... JUST SMILE... :)saya berbintang SAGITARIUS.....saya suka dunia LAUTAN....saya juga suka warna BIRU....saya adalah BEAUTYBLUE....... :) emel: drannarais@yahoo.com ym: anur_pooh
"Dan katakanlah, 'Wahai Tuhanku,tambahkanlah ilmu kepadaku.'"(Thaahaa [20]: 114)

"Orang yang dikehendaki kebaikan oleh Allah, pasti dipahamkan terhadap agama." (HR Bukhari)


Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

pregnancy

~baby~

Lilypie Maternity tickers Where Moms Unite

~~Baca bLOg OraNg~~

Terdapat ralat dalam alat ini

******

wynas bridal

~~~ChiTcHat~~~

~~~FoLLoweRs~~~

FEEDJIT Live Traffic Feed